pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

3/101 - Izlasītās grāmatas septembra laikā

Ar grāmatām pa šo laiku ir gājis trakāk, jo vai nu es taisu ēst, vai neesmu mājās, vai arī gludinu veļu, un tātad, skatos filmu. :D Oktobrī vispār neesmu pabeigusi nevienu grāmatu, bet iesāktas pāris stāv.

1. Šarlēne Harisa - Miris līdz tumsai. AK, tu mūžs, kā mani kaitināja tā galvena varone, un jo sevišķi viņas vārds! Sūkija! Bet nu sižeta doma kā tāda ievelk, jo gribējās zināt, ar ko viss beigsies.

2. Jānis Mauliņš - Burve. Beidzot izlasīju kādu LATA romānu. Jau sen skatos, skatos, bet nekad nevienu rokās nebiju turējusi, lai arī baigi ziņkārība māca, ko šajā sērijā izdod. Nu nebija ne vainas, lai arī otrreiz nekad nelasītu.

3. Biruta Eglīte - Uzdāvini jaunu dienu. Stāsts par ģimeni. Par ģimenes pajukšanu. Un to, kurā mirklī Tu patiesi apzinies īstās vērtības. Žēl, ka parasti tie brīži nav nekādi saulainie dzīvē....

4. Miko Romminens - Alus tarbas romāns. Šamais, šamējais. vaiiiii... Manām ausīm likās nepanesami, bet pierod. Vai pareizāk sakot, pierodi lasīt pāri šiem vārdiem. Pasmieties par cilvēku viennozīmīgi var. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru