trešdiena, 2010. gada 29. septembris

Eko cigaretes?

Manu uzmanību šoreiz piesaistīja divu, manuprāt, nesavienojamu jēdzienu salikums vienā teikumā – EKO un cigaretes. Ko Jūs par to domājat? Ir iespējamas eko cigaretes? Un vai smēķētājs šo izdzirdot būtu stāvā sajūsmā, ka nu var ne tikai ekoloģisko pārtiku pirkt, ko viņš droši vien arī, un ekoloģiskos mazgāšanas līdzekļus, nu viņš varēs arī ekoloģiski smēķēt.




Es pati nesmēķēju, tāpēc viss, kas saistīts ar cigaretēm, mani nu galīgi neinteresē, bet šis man bija jāizlasa. Izlasīju. Sēdēju labu brīdi, domājot, vai tā varētu būt tiesa, līdz beigās nospriedu, ka tas noteikti ir joks, bet nu ļoti labi pasniegts joks. Var jau būt, ka kāds arī aizdomāsies.

Tātad – par ko iet runa. Pērciet jaunās eko cigaretes Marlboro Earth, un izglābiet mūsu planētu! Kā? Pavisam vienkārši – šīs cigaretes satur trīskāršu devu kaitīgo vielu, un jo vairāk Jūs tās smēķēsiet, jo labāk, jo kā tad šīs cigaretes pasauli glābj – tās sola ātrāk piebeigt smēķētāju, lai viņš vairs nepiesārņotu gaisu. Smēķējiet vairāk, divas paciņas dienā, un sāciet pēc iespējas ātrāk, tā palīdzot mūsu Mātei Zemei.

Uz cigarešu paciņām taču arī līdz šim raksta biedējošus scenārijus, kā smēķēšana var beigties, bet vai tos kāds ievēro? Nē, smēķētājiem tie ir vienalga, viņi laikam netic, ka tā varētu būt patiesība, vai arī viņiem patiešām vienalga – mirs vai ne. Vai šāda reklāma arī viņiem būtu pie vienas vietas? Iespējams, ka jā, jo īstenībā neko jaunu jau tā nepasaka.

Rakstu angļu valodā lasiet šeit.

Bet kā joks labs, ne?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru