ceturtdiena, 2010. gada 30. septembris

Odrijas Hepbernas padomi


Neesmu īsta Facebook fane, un ieeju tur ļoti reti, bet vienreiz uzdūros vienam padomu rakstam, kas ceļo apkārt ļoti daudzās vietās, bet līdz šim nebiju tādu redzējusi, tāpēc gribēju padalīties. Īsi, kodolīgi, bet patiesi teikti vārdi. 

Lai būtu pievilcīgas lūpas, runā laipnus vārdus

Lai būtu skaistas acis, meklē cilvēkos tikai labo.

Lai būtu slaida figūra, dalies savā maltītē ar izsalkušo.

Lai būtu skaisti mati, ļauj bērnam vismaz reizi dienā tos pabužināt. 

Lai būtu skaista stāja, ej ar apziņu, ka Tu nekad nebūsi viena.

Cilvēkiem, vairāk kā lietām, ir nepieciešams atjaunoties, atdzīvoties, atbrīvoties, ar citu palīdzību. Atceries, ja Tev kādreiz vajadzēs palīdzīgu roku, Tu to atradīsi savas rokas galā. Un ar gadiem Tu sapratīsi, ka Tev ir divas rokas, viena, lai palīdzētu pats sev, un otra, lai palīdzētu citiem.

Sievietes skaistums neslēpjas apģērbā, ko viņa valkā, vai viņas figūrā vai matu sakārtojumā. Sievietes skaistums slēpjas acīs, jo tās ir ceļš uz sirdi, sirdi – kur mīlestība mājo. Patiesais skaistums slēpjas dvēselē. Tas ir redzams rūpēs, kad viņa rūpējas par saviem mīļajiem, tas ir redzams kaislē. Un skaistums ar gadiem tikai un vienīgi aug!


foto: xioskrant.be

3 komentāri:

  1. Tik zināmas šīs patiesības, bet ikdienā TIK grūti ievērojamas :( diemžēl :(

    P.S Visu laiku gribēju Tev pajautāt. Tā kā neesmu datorģēnijs, nekādi nevaru izdomāt, kā Tu blogā iedabūji tās podziņas "sakums", "101 lieta". Man ar vienmēr gribējies, bet izdomāt nekādi nevaru :D

    AtbildētDzēst
  2. Kad Tu ieej JAUNA ZIŅA, tad turpat blakus ir - rediģēt ziņas, rediģēt lapas. Un pie REDIĢĒT LAPAS ir arī "Jauna lapa". :) Lai izdodas.

    AtbildētDzēst
  3. Super. Tu esi zelts. Es kaut kā biju ieciklējusies, ka tas kaut kas sarežģīts, bet izrādās par dziļu raku :) :)

    AtbildētDzēst